Üveg domborítás, hajlítás

Üveg domborítás és hajlítás alatt egy nagyon speciális munkafolyamatot értünk, melynek elkészítése kimagasló szakmai hozzáértést is igényel. Cégünk több, mint 10 éve van a piacon az üveg domborítással, hajlítással is foglalkozunk ez idő óta.

Tekintve, hogy nagyon veszélyes munkáról van szó, mely alapos előkészületi munkát is jelent, ezért kevés vállalkozás vállal üveg domborítás, hajlítást. Az ilyen kivitelezések nem olcsóak, de nagyon különleges, egyedi, már már művészi termékeket tudnunk vele előállítani, melyek garantáltan elnyerik a megrendelők tetszését.

Ami az üveg domborítás, hajlítás előnye, hogy nagyon esztétikus, különleges megoldások készíthetők vele. Viszont egyidejűleg azt is kell ilyenkor a megrendelőnek tudnia, hogy olyan részletes termékleírást adjon le az üzletünkben, melynek részleteit pontosan megtervezte, kigondolta, hiszen ezeket a termékeket már az elkészítésük után nagyon nehéz átalakítani.

Ami a munkánkat leginkább jellemzi:

Az üveg hajlításhoz és az üvegfeldolgozáshoz magyar gyártmányú félautomata vágóasztalt használunk.

A domborítás magyar gyártmányú elektromos kemencében történik.

A kemencében sablon alapján készítjük el a megrendelt termékeket.

Vásárlóink kéréseit maradéktalanul teljesítjük, így már hétköznapi műveletté vált a hő-, hangszigetelő és biztonsági üvegszerkezeteket gyártása is.

Üveg domborítást, hajlítást lágy fémbevonatos (ún. LOW-E ClímaGuard Prémium) üvegből, illetve argon és kén-hexafluorid (SF 6) gáztöltéssel is vállalunk, akár íves, alakos, álosztós kivitelben is.

Az így elkészült terméket megrendelőink fel tudják használni a lakásban üvegajtókhoz, hajlított bútorfrontokhoz, pultokhoz, de akár bejárati ajtókhoz, melyek mind kérhetőek hőszigetelő szerkezetekben is.