Belső építészeti üvegek

Belső építészeti üvegek elnevezés alatt nagyon sok fajta terméket érthetünk. Bővebben kifejtve, hogy a mi cégünknél mit is jelent a belső építészeti üvegek kifejezés:

Cégünk 2003 óta foglalkozik hőszigetelő üveggyártással is, azonban a legkülönlegesebb területünk még is a belső építészeti üvegek kivitelezése. Itt olyan termékekre gondolunk, mint például a járható üvegfelületek kialakítása. Leginkább bevásárlóközpontokban láthatunk ilyen fajta megoldást, mely különleges elme is egyben a háznak, azonban manapság a megrendelők szertik ingatlanokba és irodákba, akár lépcsőként is, elhelyezni az ilyen fajta belső építészeti üvegeket. A további luxus termékek kategóriájába tartozik a tükörfalak kialakítása is, melyeknek hatalmas előnyük, hogy könnyen növelik a meglévő terület térhatását.
Ha hagyományos kivitelezésről beszélünk, akkor elég csak az üvegbútorok megrendelésére gondolni, mely megtalálható ma már minden ingatlanban, például szekrényeknél, asztaloknál.
További egyedi megrendelések közé tartozik az üveg falak, üvegfödémek kialakítása, de bármilyen belső építészeti üvegekkel kapcsolatos kérése lenne, kollégáink állnak a rendelkezésére!

Miért érdemes a mi cégünket választani, ha új belső építészeti üvegeket szeretne otthonába, irodájába beszerezni?

-          A megrendelőink kérését alaposan felmérjük és igényeiket megpróbáljuk a lehető legjobban megvalósítani.

-          Tanácsadásban is a vásárlóink segítségére leszünk, szükség esetén akár házhoz is tudnak menni kollégáink.

-          A tanácsadás közé tartozik a tervezési folyamatok alatt lévő megfelelő szakmai segítségnyújtás a megrendelőink számára.

-          Gondoskodunk professzionális belső építészeti üvegek gyártásáról is, így garantáljuk a tökéletes minőséget is egyben.

-          A beépítési munkálatokat sem kell külön a megrendelőnek intéznie, szerveznie, hiszen az áraink közé ezt a folyamatot is beépítjük szükség esetén.