Tiffany üveg készítés

Úgy gondoljuk, hogy vállalkozásunk által kínált szolgáltatási között a legkülönlegesebb megrendelési lehetőség a Tiffany üveg készítés. Ezek a gyönyörű antik termékek teljesen egyedi és harmonikus hangulatot tudnak varázsolni a lakás bármely pontjában. Irodai megrendelés esetén egy olyan komoly, precíz, ízléses világot és légkört alakíthatunk ki, melyre a megrendelő ügyfelei bizalommal és feltétel nélkül fognak tekinteni.

Cégünk 2003 óta van a piacon, azóta vált már már hivatásunkká a Tiffany üveg készítések lebonyolítása. Amennyiben érdeklődő ügyfeleink szeretnének látni képsorozatokat, minta termékeket is a Tiffany üveg készítésben, üzletünkben állunk vásárlóink rendelkezésére.
Miért szeretik annyira sokan a Tiffany üvegeket?

Ezek a termékek teljesen egyedi kivitelezésűek és a fogyasztói igények alapján állítjuk elő őket, mint díszüveg termékeinket!

Az elkészítési eljárásuk sem hagyományos, hiszen a Tiffanyi üveg készítést hosszas előkészületi munka előzi meg, a munkatársak hozzáértő tapasztalatról pedig nem is beszélve.

Ezeket a díszüvegeket Ólom és Tiffany (rézfóliás) eljárással készítjük a vállalkozásunkban. A különleges eljárásról bővebben is utána lehet nézni például az interneten, itt akár számos érdekes videót is találhatunk a készítési folyamatról.

Az ólmozottüvegelkészítése nagy hagyományokkal rendelkező technikával jár.  Jelentősége az ilyen Tiffany üvegeknek inkább a gótikában és a szecesszió idejében volt a legjelentősebb, de azok számára, akik szeretik ezt a nem hétköznapi stílust az otthonunk vagy az aktuális építészeti és lakberendezési stílusokhoz is szívesen alkalmazkodnának, segítünk a döntéseik meghozatalában.

 

Kérjük bátran keressen fel minket, hogy Ön legyen a következő Tiffany üveg készítés megrendelő ügyfelünk!