Lakossági üvegezés

Berepedt vagy teljesen kitört az ablaka? Szeretne sötétebb netán világosabb ablakot a lakásába rendelni? Olyan ablakra, ajtó ablakra van szüksége, mely egyedi méretezésű, netán egyedi mintájú, sötétített, színezett? Korszerűsítené az ingatlan üvegeit és hőszigetelt üvegezéssel látná el a hagyományos helyett ezeket a felületeket?

Kérdéseinket még sokáig sorolhatnánk, hiszen a lakossági üvegezésnek rengeteg fajtája létezik.

A mi cégünk az alábbi segítséget nyújtja a lakossági üvegezés megrendelésekor:

-          Igény szerinti helyszíni kiszállás és szállítás, a beszerelési munkálatok ellátása.

-          A határidőket mindig pontosan betartjuk megrendelőink kérésére. Igyekszünk gyors viszont annál precízebb munkát véghez vinni a lakossági üvegezés során.

-          Garanciát is vállalunk a termékeinkre, mely biztosítja, hogy a legjobb minőséget is szolgáltatást is nyújtjuk egyben!

 

Mivel 2003 óta vagyunk a piacon így számos tapasztalatot tudtunk a lakossági üvegezés tekintetében is szerezni. Megrendelőinknek nagyon sok fajta, egyedi és különleges kérése volt, melyeknek néha lehetetlennek tűnt a megoldása, azonban a mi cégünk ezeket a próbákat is sikeresen kiállta!

Számunkra a legfontosabb szempont a lakossági üvegezés során legjobb minőség nyújtása. Mivel a vásárlókból szerezzük a cég bevételeit, fontos az ő véleményük, fontos, hogy meg legyenek velünk elégedve, kiváló minőségi munkát kapjanak, kimagaslóan kedvező és jó áron. Ezeknek a pontoknak a teljesítésével bízunk abban, hogy más ismerősöknek és rokonoknak is ajánlani fogják a lakossági üvegezés szolgáltatásunkat. A további új megrendelőinket pedig így örömmel fogjuk szintén kiszolgálni.

Ezért is fontos a folyamatos, hosszú távú, minőségi szolgáltatásnyújtás, hiszen számunkra az ügyfeleink véleménye a legfontosabb!