Katedrál és Savmart üvegek

Abban az esetben, ha nem szeretnénk teljes sötétséget a lakásunkba, viszont átlátszó üvegfelületet sem szeretnénk alkalmazni két helység között, akkor a tökéletes választás a Katedrál és Savmart üvegek használata lesz! A Katedrál és Savmart üvegeket lehet alkalmazni fürdőszobába, konyhába, ajtók üvegezésére, erkélyek szépítésére, korlátozására.

Nagyon sok fajta, szebbnél szebb Katedrál és Savmart üvegeket lehet üzletünkben megtalálni. Abban az esetben, ha raktárunkon nem elérhető a kívánt üvegfajta természetesen azonnali megrendelést is tudunk tenni a vásárlók kérésére! Hatalmas előnye ezeknek a fajta üvegeknek, hogy gyönyörű egyedi színekben tündökölnek, de természetesen a hagyományos fehér szín is megrendelhető. Különleges mintájú üveglapokat is lehet kérni, gondolhatunk itt akár virág, egyedi formák ábrázolására is. Kollégáink segítenek hasznos tanácsokat is adni a vásárlóknak, ha Katedrál és Savmart üveg megrendelést szeretnének kérni! Az egyedi méret vágásáról is gondoskodunk, ha a vásárló úgy kívánja.

Miért ajánljuk Önnek is, hogy a legszebb Katedrál és Savmart üvegekkel díszítse lakását?

  • Egyedivé teheti az otthonát ezzel a kis beruházással.
  • Akár egy helységben egy külön szobarészt, helyiséget is el tud különíteni, úgy, hogy nem árnyékolja be egyik területet sem, hiszen az üvegfelület gondoskodni fog a világosságról.
  • A kis beruházás a szépség láttán már értékes elemmé válik és a megrendelő hamar rájön, hogy megérte a plusz költséget megfizetni a termékért.

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb az Ön otthona is egyedivé, különlegessé és széppé váljon a Katedrál és Savmart üvegek alkalmazásával. Munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, így tanácsokkal is el tudjuk látni Önöket, kéréseiket a megrendeléskor figyelembe vesszük és garantáljuk a legjobb termék kivitelezését!